Tjenester

Våre tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Betongulv

Har du behov for et betonggulv? Uansett hva står vi klare til å utføre tjenesten du ønsker og behøver på best mulig måte! Vi er opptatte av å utføre arbeidet med nøyaktighet for å skape et kvalitetsikkert produkt!

Industrigulv

Vi hjelper deg med å legge industrigulv tilpasset etter ditt ønske! Vi utfører oppdraget med nøyaktighet slik at sluttresultatet har kvalitet. Gjerne ta kontakt med oss for en samtale om hva vi kan utføre for deg!

Ring oss nå, for gulvstøping, betong og armering!

Gulvstøping

Vi gjennomfører alt innenfor gulvstøping! Vårt fokus er å gjøre kunden fornøyd med et kvalitetsikkert produkt. Vi tilpasser vår arbeidsmåte og materialer etter dine behov.

Forskaling og armering

Har du behov for en ny platting? Vi utfører mindre jobber som blant annet garasjer og plattinger. Total-tilbud som underleverandør. Gjerne ta kontakt med oss for en samtale!

Etterbehandling av betonggulv

Vi utfører varierte etterbehandlinger av betonggulv. Vi kan tilby støvbinding , forsterking, sliping og kutt av riss-anviser. Vi utfører tjenesten du ønsker på en nøyaktig og konsentrert måte.

Støping og bearbeiding

Om du ønsker støping og bearbeiding av betonggulv hjelper vi deg! Vi tilbyr avretting med laser og bearbeiding med pussemaskiner. Vi er klare til å hjelpe deg når du har behov for det!

Profilbetong

Ønsker du profilbetong? Vi utfører presset mønster i betong, f.eks brostensmønster. Slutt på problemet med gress/mose i fugene og variert overflate pga hjulspor, setninger og telehiv.

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om hva vi kan hjelpe deg med

Har du noen spørsmål?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.